Preparació del primer examen.



Anem a preparar l'examen de la setmana que ve.

Farem junts els dos primers punts d'aquest exercici de preparació de l'examen, perquè és el primer d'aquest curs; de cara al proper, o als propers exàmens, hauràs de ser capaç de preparar-los tu sol.

1.- De primeres, i entre tots, anirem repassant tot allò que hem après i farem una llista del que s'ha de saber; d'aquesta manera aprendrem a concretar millor tot allò que hem d'estudiar.

2.- En segon lloc, i un cop ja hem pres consciència del que hem de saber, farem una llista de totes les possibles preguntes que podríem posar a l'examen si nosaltres fóssim el professor.

3.- En tercer lloc, i aquesta és una tasca ja individual, respondrem per escrit les preguntes que hem posat a la llista.

4.- En quart lloc, les llegirem assegurant-nos que comprenem les respostes que hem escrit. Si hi ha alguna resposta que no comprenem, o que no estem segurs de tenir-la bé, demanarem ajuda al professor.

5.- En cinquè lloc, intentarem respondre les preguntes, de nou, per escrit, sense mirar la resposta; ben bé com si estiguéssim ja a l'examen. Si no som capaços de respondre sense consultar el blog o sense mirar la llibreta, tornarem a llegir la resposta i ho tornarem a intentar.

Cal realitzar tots aquests exercicis amb el màxim de concentració.
El mòbil ha d'estar apagat.
L'ordinador només ha de tenir el blog de tecnologia al navegador; ni jocs, ni facebook, ni messenger, ni res que ens pugui distreure.
La tele ha d'estar apagada.
No t'aixequis contínuament de la taula on treballes. Intenta restar assegut fins que acabis l'estudi. No has de tenir pressa a acabar; només t'has de proposar de fer-ho bé. Ho pots aconseguir, perquè saps el que se't demana que sàpigues, comprens les respostes i no són difícils. Amb esforç podràs treure un bon resultat i et sentiràs molt satisfet, ja ho veuràs. Esforça't al màxim i et sorprendràs dels bons resultats. 
.
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ranktrackr.net