Problemes d'aplicació de la Llei d'Ohm



1.- Una intensitat de 3 A travessa una resistència R. El punt A de davant de la resistència té un potencial de 8 V i el punt B de darrere la resistència té un potencial de 2 V. Quin valor tindrà la resistència R?

2.- Una intensitat de 1 A travessa una resistència R. El punt A de davant de la resistència té un potencial de 18 V i el punt B de darrere la resistència té un potencial de 5 V. Quin valor tindrà la resistència R?

3.- Una intensitat I travessa una resistència de 12 ohms. El punt A de davant de la resistència té un potencial de 36 V i el punt B de darrere la resistència té un potencial de 12 V. Quin valor tindrà la intensitat I?

4.- Una intensitat I travessa una resistència de 24 ohms. El punt A de davant de la resistència té un potencial de 200 V i el punt B de darrere la resistència té un potencial de 152 V. Quin valor tindrà la intensitat I?


5.- Una intensitat de 8 A travessa una resistència de 7 ohms. El punt A de davant de la resistència té un potencial de 156V. Quin potencial tindrà el punt B de darrere la resistència?

6.- Una intensitat de 18 A travessa una resistència de 2 ohms. El punt A de davant de la resistència té un potencial de 136V. Quin potencial tindrà el punt B de darrere la resistència?

7.-Una intensitat de 52 A travessa una resistència de 2 ohms. El punt B de darrere la resistència té un potencial de 100V. Quin potencial tindrà el punt A de davant de la resistència?

8.-Una intensitat de 2 A travessa una resistència de 15 ohms. El punt B de darrere la resistència té un potencial de 3V. Quin potencial tindrà el punt A de davant de la resistència?


Anex:
Els nois i les noies de Make, ens tenen penjat un vídeo que ens explica força bé la Llei d'Ohm:

https://www.youtube.com/watch?v=-mHLvtGjum4

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ranktrackr.net